Един от най-известните маркетинг и търговски консултанти в света, Рич

...
Един от най-известните маркетинг и търговски консултанти в света, Рич
Коментари Харесай

Гуруто на прагматичния маркетинг Рич Нутински идва за Sofia Startup Expo 2018

Един от най-известните маркетинг и търговски консултанти в света, Рич Нутински, идва в София на 13-ти май за присъединяване в конференцията „ Перспективи пред стартъпите в България “. Събитието е част от първото ревю за започващи новаторски компании Sofia Startup Expo 2018, което ще отвори порти на 13-14 март в Иновационен конгрес „ Джон Атанасов “, София Тех Парк.

Нутински е един от флагманите на Pragmatic Marketing, с повече от 20 години опит в софтуерната промишленост, най-много в региона на продуктовия мениджмънт. Името му стои в основата на пазарния триумф на редица софтуерни артикули и брандовета, а тренингите му се трансфораха в стандарт в продуктово образование по света. Философията му е елементарна – да основава свят, в който всеки пазар има глас и всеки артикул взема решение проблем. Преди да се причисли към екипа на Pragmatic Marketing, Нутински е работил за компании като D&B Software, IMI, Arasys Systems, Spring Lake Technology и McKesson. Бил е в бордовете на Spring Lake Technology и DC Solutions. Консултирал е пазарни водачи като Microsoft, AT&T, DuPont, MSA, DCS Solutions, GE, Starbucks, Nike, Sherwin Williams, Coremark Industries, Siemens и други, където е работил за възстановяване на тактиката и ръководството на продуктите и маркетинг процесите в тях.

В София Рич Нутински ще показа правилата на Pragmatic Marketing, които дават резултати и оказват помощ на хората да издигат своите артикули, компании и кариери.

Повече от 50 стартъп компании, планове, вложители, институции и организации, свързани със основаването и поддръжката за започващи новаторски бизнеси ще вземат присъединяване в първото Sofia Startup Expo 2018. Събитието ще обхване всички детайли от стартъп екосистемата в България, в това число държавни и частни финансиращи институции, Българска организация за вложения, Фонд на фондовете, Микрофинансиращата институция ДЖОБС, Българска банка за развиване, предприемаческата мрежа Endeavor, фондовете Eleven Ventures, Rosslyn Capital и други Ще бъдат показани компании, спечелили награди за нововъведения и за започващи компании, както и опитът на 10 български и непознати стартъп планове, трансформирали се към този момент в сполучлив бизнес.

В експозицията ще забележим необятна гама от нови технологии, съвременни услуги и артикули в разнообразни категории, в това число и с в допълнение знание за IoT - интернет на нещата, като система за ръководство и регулирате цялостната екосистема в дома или офиса, медицински програмен продукт за новаторско ръководство на медицинските кабинети/апаратура и обслужването на пациенти, просветителни уеб-базирани или мобилни приложения за експортни компании, за надзор на достъпа, одити и онлайн канали за продажба, разработки за икономисване и предпазване на сила и други Сред прототипите ще забележим платформа за просветителни игри за деца в начална учебна възраст, която развива техните обществени умения в конкурентна среда, както и стартъпи за основаване на нова образна действителност, артистичен и събитиен мениджмънт, изобретателни пространства, културни стартъпи и други

Входът за ревюто е свободен. Вижте програмата на конференцията тук: https://sofiastartupexpo.eu/bg/conference.html

 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР