"Един от най-големите футболни клубове в света" ще пристигне в

...
"Един от най-големите футболни клубове в света" ще пристигне в
Коментари Харесай

Световен гранд идва в София за мач за Левски в чест на Гунди

"Един от най-големите футболни клубове в света " ще дойде в София за мач с Левски по случай 75-ата годишнина от рождението на легендата Георги Аспарухов, оповестиха "сините ".

Двубоят ще се организира на 19 август на стадион "Васил Левски ", а името на огромния футболен гранд ще бъде оповестено на 4 май по време на мача Левски - Ботев на "Георги Аспарухов ".

От Левски дават обещание "най-голямото футболно представление в България " и приканват почитателите да изпълнят стадиона. Билетите за шоуто към този момент са онлайн като са на цени от 19,14 до 194,30 лв..

Ето детайлности от уеб страницата на "сините ":

Станете част от най-голямото футболно представление в България! На 19 август, от 19:45 часа на стадион „ Васил Левски “, ПФК Левски ще се изправи против един от най-големите футболни клубове в света, с цел да уважи уместно 75-годишнината от рождението на именития нападател на сините Георги Аспарухов-Гунди.

Българската аудитория ще има неповторимата опция да посрещне международните футболни звезди за първи път на наш терен, където те ще играят в другарски дуел против състава на Левски. Името на мистериозния противник на "сините " ще бъде разкрито публично на 4 май в София, по време на мача Левски - „ Ботев “ Пловдив на стадион „ Георги Аспарухов “, рождената дата на идола на „ синята “ агитка.

„ 75 години Георги Аспарухов “ дава обещание да бъде освен другарска среща, а и паметен футболен театър за цяла България. Пригответе се за извънредно събитие с наелектризираща празнична атмосфера и оспорвана игра, което ще остане в историята като един от най-запомнящите се футболни конфликти – заслужен метод да почетем дружно безконечната "синя " деветка Гунди. Всички дружно на 19 август!

Събитието „ 75 години Георги Аспарухов “ е на 19 август 2018 година на Национален стадион „ Васил Левски “. Начало 19:43 часа. Билети за звездния футболен мач търсете в мрежата на Eventim в цялата страна и онлайн. Цена на билетите: от 19,14 до 194,30 лв.. За първи път се планува и специфичен фамилен пакет: 2 билета за възрастни и 1 билет за дете (до 16 год) за Сектор Г.

Организатор на събитието: ПФК Левски и Moko Solution.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР