Един от най-близките съюзници на руския президент Владимир Путин каза,

...
Един от най-близките съюзници на руския президент Владимир Путин каза,
Коментари Харесай

Висш съюзник на Путин призна: Войната в Украйна върви по-бавно от очакваното

Един от най-близките съдружници на съветския президент Владимир Путин сподели, че специфичната военна интервенция на Русия в Украйна не се е развила толкоз бързо, каквото е било желанието на Кремъл. Това е най-силното обществено самопризнание, пристигнало до момента от Москва, че нещата не вървят по проект, съобщи Ройтерс.

Началникът на Националната армия Виктор Золотов се изрече през вчерашния ден по време на църковна работа, водена от патриарх Кирил. Той хвърли виновността за по-бавния от предстоящото прогрес върху „ крайнодесни украински сили “, които се криели зад цивилните, обвиняване, повтаряно неведнъж от виновни лица в Русия.

Думите на Золотов са в несъгласие с изказване, направено в петък от съветския министър на защитата Сергей Шойгу, който сподели на Путин, че „ всичко върви по проект “.

" Бих желал да кажа, че да, не всичко върви по този начин бързо, както бихме желали ", сподели Золотов, който е отговарял за персоналната сигурност на Путин, а думите му бяха оповестени на уеб страницата на Националната армия. „ Но вървим към задачата си малко по малко и успеха ще е наша ", прибавя още Золотов.

Съединени американски щати и европейските им съдружници квалифицираха нашествието на Путин в прилежаща Украйна като присвояване на земя в имперски жанр, което досега се извършва незадоволително, тъй като Москва е подценила украинската опозиция и западната решителност да накаже Русия, отбелязва организацията.

Националната армия, която в този момент е ръководена от Золотов, е на директно послушание на президента и нейни сили също са ситуирани в Украйна. Гвардията е тип вътрешна военна конструкция, която включва полицията за битка с вълнения и други сили, показва Ройтерс.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР