Един лев партийна субсидия е опасна, но опозицията го предизвика,

...
Един лев партийна субсидия е опасна, но опозицията го предизвика,
Коментари Харесай

Вежди Рашидов вижда опасност в левчето субсидия

Един лев партийна дотация е рискова, само че опозицията го провокира, сподели тази заран пред Българска национална телевизия ръководителят на Комисията по културата и медиите и депутат от ПГ на ГЕРБ Вежди Рашидов.

Попитан дали 1 лева партийна дотация не обрича дребните партии, Рашидов отговори: " Зависи от апетитите. Аз да ги отговоря като неполитик. Аз съм от гражданската квота. Разбира се, че това ще се изроди в нещо друго. Всички знаем, че други хора ще ръководят процесите. Тогава този парламент още по-безсмислен ще стане. След това би трябвало да го понижим на 20 индивида ", сподели Рашидов.

Според него 1 лева е рисков, само че опозицията го е провокирала. По думите му месеци наред от Българска социалистическа партия са прегръщали умиращи козленца и са стоели до палатки на хора, които имат действителни проблеми. " Не бяха да споделяме, какъв брой е трагично, че хората нямат и за какво депутатите имат. В един миг споделят: " Ние не желаеме по този начин на 1 лева " Накрая ядосаха премиера Борисов ", добави още Рашидов.

Той уточни, че ГЕРБ ще опита с 1 лева, само че несъмнено ще е мъчно и на ГЕРБ и на Българска социалистическа партия. " Най-щастлив би трябвало да е Слави Трифонов ", добави още Рашидов.

Председателят на комисията по просвета сподели още, че скорошният скандал с продажба на подправени картини нанася сериозна щета върху пазара на изкуство.

По-рано тази седмица притежателите на столична изложба оповестиха, че са станали жертва на машинация, поради което и сезираха прокуратурата.

Закон за наказване продажба на подправени творби има, само че той не се ползва, съобщи ръководителят на комисията по просвета към Народно събрание Вежди Рашидов.

По думите му, галериите са азбучник за продажби, само че изложеното там след годините ще стане паметта на нацията, поради което продажбата на подправени творби на изкуството е закононарушение.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР