Един кадър от италианската писта Монца разбуни духовете в социалните

...
Един кадър от италианската писта Монца разбуни духовете в социалните
Коментари Харесай

Шумахер на Монца или двойник? Снимка, която накара света да настръхне

Един кадър от италианската писта " Монца " разбуни духовете в обществените мрежи. На фотографията е водач, който съвсем наподобява на именития Михаел Шумахер.

На фрагмента се вижда водач с алена шапка, бяла фланелка с висока яка, а на гърдите му стои логото на Ферари. С взор към хоризонта мъжът наподобява като копие на 7-кратния международен първенец Шумахер, за който към този момент близо десетилетие няма публична информация в какво положение е.
-->
Въпросният мъж обаче е облегнат на болида на Ферари, който завоюва " 24-те часа на Льо Ман " преди няколко седмици. Става въпрос за Джеймс Каладо, който е един от тримата водачи, върнали славата на Ферари в най-престижното съревнование по устойчивост в света на мотоспорта.

Кой е създателят на фотографията? Невероятният кадър е дело на спортната журналистка и огромен авто запалянко Джулия Тонинели, която разгласява фотографията в Instagram. " Вчера направих тази фотография на Джеймс Каладо на решетката в Монца. Прилика, която мирише на огромна, безкрайна потиснатост ", написа тя.

Потребителите в обществените мрежи не скриха, че са били зашеметени за елементи от секундата. " Уплаших се " ; " Mamma mia! Прелиствайки началната страница, получих тръпки " ; " Ако не бях прочел, щях да си помисля, че това е остаряла фотография на Шуми " ; " Невероятна аналогия " са част от мненията на потребителите в мрежата.

А ето и фотографията, която накара мнозина да припознаят Джеймс Каладо като Михаел Шумахер:

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР