Еди Мърфи, актьорът, който навърши 57 години, очаква дете от

...
Еди Мърфи, актьорът, който навърши 57 години, очаква дете от
Коментари Харесай

Еди Мърфи ще става баща за 10-ти път

Еди Мърфи, артистът, който навърши 57 години, чака дете от австралийската си другарка, актрисата Пейдж Бъчър, на 39 година, която за пръв път сподели растящото си коремче в Лос Анджелис предходната седмица, написа.

Агентът му удостовери новината в изказване, което гласи: „Еди Мърфи и дългогодишната му другарка Пейдж Бъчърс имат удоволствието да оповестят, че чакат второто си дете през декември“.

Двамата се срещат през 2012 година и към този момент са родители на двегодишна щерка, Изи. Комедиантът Мърфи има още 8 деца от предходни връзки, в това число 29-годишен наследник Ерик от Полет Макнийл. Другите му деца са Брия на 28, Майлс Мичъл на 25, Шайн Одра на 23, Зола Айви на 18 и Бела Захра на 16 от някогашната му брачна половинка Никол Мичъл Мърфи. Той също по този начин има и 27-годишният Кристиян от Тамара Худ и 11-годишната Ейнджъл Айрис от звездата на Спайс Гърлс, Мел Би.

Актьорът, озвучил Шрек разкри, че поддържа близки връзки с децата си, които той назова „добри хора“. В изявление за Пипъл той изясни: „Аз в действителност имах шанс с децата си. Наистина няма неприятен в групата, всички се оказаха в действителност положителни хора.“ След което добави: „Нито едно от моите деца не е като мен и всички те са изцяло разнообразни един от различен. “

Мърфи се отдръпна от фотоси през последните години и за финален път се появи на екран през 2016 година в „ Mr Church “. Но скоро ще се върне на екрана в нов филм за Нетфликс, в който ще изиграе чернокожата звезда Руди Рей Мур.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР