Еди Хърн, промоутър на световният шампион на IBF, IBO, WBA

...
Еди Хърн, промоутър на световният шампион на IBF, IBO, WBA
Коментари Харесай

Еди Хърн: Антъни Джошуа напълно ще унищожи Кубрат Пулев 

Еди Хърн, промоутър на международният първенец на IBF, IBO, WBA (супер) и WBO в тежка категория Антъни Джошуа, съобщи, че неговият боксьор ще се опита да наподобява впечатляващо идващия месец.
View this post on Instagram

На 12 декември Джошуа ще се завърне на кръга с цел да направи наложителна отбрана против Кубрат Пулев.

„ Отидох да го видя през вчерашния ден, той изглеждаше сензационно, “ сподели Хърн. „ Той се движи доста добре. Знаем, че е довел няколко нови треньори в своя лагер. Обаче Роб Маккракън към момента е основен треньор. Антъни Джошуа се учи. Той удря доста внезапно, доста бързо и доста мощно. Струва ми се, че ще бъде тежка борба против Кубрат Пулев. Но също по този начин мисля, че той изцяло ще го унищожи.
 Мисля, че ще го пречупи, ще го разфасова и ще го накаже. Мисля, че ще видите изказване. Не желая да му оказвам прекален огромен напън, само че в действителност мисля по този начин. ЕйДжей постоянно ще бъде спокоен и непретенциозен, само че в действителност имам вяра, откакто видях подобрението, което е направил, злобата в ударите му, че ще видите вълнуващо показване от Антъни Джошуа.
Всичко, което би трябвало да направи, е да победи Кубрат Пулев и в действителност имам вяра, че ще го направи в брилянтен жанр и ще потвърди на всички, че е най-хубавият боксьор от тежка категория в света. “
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР