Ед Шийрън може би ще се насочи към ново бизнес

...
Ед Шийрън може би ще се насочи към ново бизнес
Коментари Харесай

Ед Шийрън пуска собствена марка слънцезащитен крем

Ед Шийрън може би ще се насочи към ново бизнес начинание, защото загатна, че ще пусне своя линия слънцезащитни кремове, заяви „ Дейли Мейл “.

31-годишният артист, който може да се похвали с чисто положение от 260 млн. паунда, се надява да покори пазара за грижа за кожата с нова гама, която е предопределена за хора със светла кожа и рижа коса.

Признавайки, че би желал да пусне на пазара зашеметяваща линия с фактор 70, звездата ще я добави към към този момент разрасналото му се портфолио - лондонски пъб, компания за продажба на творби на изкуството и мениджмънт.

В диалог с „ Мирър “ Ед изясни, че светлият му загар ще работи в негова изгода в маркетингово отношение, като в детайли разказа концепцията лицето му да бъде върху опаковката. Обяснявайки, че това ще бъде " за развлечение ", хитмейкърът показа: " Бихте си купили слънцезащитен крем, в случай че лицето ми е върху него. Защото бихте си споделили: " Той несъмнено знае защо става дума ", в случай че отивате в гореща страна и имате потребност от фактор 70 “.

Известен с рижите си коси и светлия си загар, артистът по-рано се пошегува: " Благодаря на Бога за фактор 50 ".

Преди време Ед продаваше творби на изкуството, с цел да събира пари за щедрост, и е притежател на кръчмата „ Bertie Blossoms “ в Западен Лондон. А като се изключи че е артист, оглавяващ класациите, и неповторим предприемач, музикантът наскоро показа взор към фамилния живот и бащинството, откакто посрещна второто си дете със брачната половинка си Чери Сийборн.

Говорейки в " Добро утро, Америка " за това по какъв начин намира бащинството, той изясни: " Страхотно е. Втората ми щерка се роди, до момента в който бяхме на турне, а първата ми щерка идва на концертите. Наистина се любувам на това да бъда татко на две деца “. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР