Eco Kids Tour подари на Варна един незабравим ден, изпълнен

...
Eco Kids Tour подари на Варна един незабравим ден, изпълнен
Коментари Харесай

Незабравимо приключение за малки и големи с Eco Kids Tour във Варна!

Eco Kids Tour подари на Варна един паметен ден, изпълнен със занимателни игри, страсти и доста изненади.

Варна още веднъж се трансформира в сцена на незабравимо детско премеждие, което събра дребни и огромни за ден.

Слънчеви усмивки, грейнали очи и предпочитание за завършения - това бе атмосферата, царяща в градчето на Eco Kids Tour във Варна. С дребните си ръчички и голяма доза възторг, малчуганите твориха, играха и се забавляваха до безкрайност.

Но вълнението не спря дотук! Партньорите на събитието се погрижиха за голям брой изненади и дарове, които усмихваха лицата на децата. От играчки до сладки изкушения, всеки дребен посетител беше зареден с незабравими мемоари.

 

 TEDI

Приятелите от направиха деня на всички още по-забавен с игра на дама, пукотевица с лък по цел и колело на шанса, което разреши на всеки, който го завърти, да си тръгне с невероятни награди.

 

 DEVIN Изворна

От, дружно с пчеличката Биззи, срещнаха дребни и огромни по кое време е значимо да се хидратираме, също по този начин ги зарадваха и с изобретателни интензивности като  оцветяване на картинки с пчеличката Биззи, нареждане на пъзели, които въодушевиха децата да проявят своите креативен качества и да сътворят страхотни творби.

 

 ALIVE! Мултивитамини

Децата се забавляваха доста и с и осведомителното магнитно табло. Благодарение на него, малчуганите съумяха да научат какви витамини се съдържат в другите плодове и защо са потребни. От ALIVE! Мултивитамини осигуриха още баскетболни игри, както и опцията най-малките да се повеселят с картинки за оцветяване и по този начин да изразят своята креативност.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР