е сред най-добрите примери за звезди, които избират минималистична визия.

...
е сред най-добрите примери за звезди, които избират минималистична визия.
Коментари Харесай

Анджелина Джоли покани пролетта с обувки балеринки

е измежду най-хубавите образци за звезди, които избират минималистична визия. Актрисата се придържа към изпитана във времето формула за равни и комфортни обувки, до момента в който не е под прожекторите и може да си разреши да се отдаде на присъщия си неглиже жанр. Джоли стъпва решително в пролетния сезон с чифт типичен балеринки, които привнасят нотка в жанр френско момиче във визията й. Ако обичате минимализма както в стила, по този начин и в живота, по-олекотената и изчистена визия е всичко, от което имате потребност!

Джоли съчетава обувките със сива рибсена блуза и бежова миди пола, като приключва визията с чанта в звук Loro Piana Sesia, която наподобява изключително комфортна и практична. За това свидетелства и фактът, че постоянно е забелязвана през последните месеци в нейната надеждна компания.



Най-удачното комбиниране за обичано безгрижно занятие – разходка майка и щерка. След като Джоли се появи на корицата на английския Vogue през март предходната година с чифт типичен балеринки на Chanel, с днешна дата по всичко наподобява, че тя приветства с две ръце тяхното завръщане.

Като имаме поради мантрата й за дрешника („ Инвестирам в качествени облекла, а по-късно ги нося, до момента в който се скъсат “), чакаме скоро да я забележим още веднъж с обичаните й пантофки, които няма да й омръзнат или да я изоставят.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР