Е, съгласете се, че след толкова поредици, франчайзи и т.н.

...
Е, съгласете се, че след толкова поредици, франчайзи и т.н.
Коментари Харесай

Новата поредица „Ангелите на Чарли“ няма да е като старата

Е, съгласете се, че след толкоз поредици, франчайзи и така нататък не можеше да не се появи и нова „ Ангелите на Чарли “ на хоризонта. Сякаш човечеството отхвърля да се раздели със старите герои и печеливши истории и би трябвало да ги предъвква през няколко години (с почитание към Черната пантера).

Залагането на несъмнено не можеше да не доближи и Ангелите и ето че новата тройка се състои от Кристен Стюарт, Наоми Скот и Ела Балинска. В ролята на Боузли, за разлика от последния филм с Дрю Баримор, Луси Лиу и, няма да забележим мъж, а жена – Елизабет Банкс. Тя дава обещание да е и най-смешното в новия филм...

Наскоро Кристен Стюарт говори пред Entertainment Tonight за идната нова акомодация на „ Ангелите на Чарли “, с цел да увери всички, че впечатлението ще е надалеч от онова, което филмите от 2000 година и 2003 година оставиха у нас. Сега е много по-важно дамите да са empowered и вероятността да ги забележим глуповати и руси, е дребна. Историята ще е друга и доста се надявам да потвърди, че нещо може да е смешно и без да е жалко.

към този момент е почнала физическите тренировки с малко бокс, само че към момента не се е виждала с девойките от новия състав. Луси Лиу пък показа какъв брой е вълнуващо да има нови Ангели и какъв брой е значимо да се описват нови истории, сходно на тези за Шерлок Холмс.

Кои са новите Ангели?

Учудващо, но новият състав не е от доста известни актриси. Кристен Стюарт няма потребност от показване, само че за Наоми Скот е добре да се посочи, че е новата Жасмин от идния „ Аладин “ на Disney. Ела Балинска е английска актриса, на процедура непозната. Елизабет Банкс ще е в ролята на Боузли – лицето на енигматичния и в никакъв случай непоявяващ се притежател на детективската организация.

Освен това Елизабет Банкс ще е и режисьор на лентата. Никак не е зле като начало. Новото потомство Ангели ще бъде с крачка напред за дамите.



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР