е руският аналог на във Венецуела ив Беларус. След драмата

...
е руският аналог на във Венецуела ив Беларус. След драмата
Коментари Харесай

Сапунената опера Навални или западните виртуози на ПР-а

е съветският аналог на във Венецуела и в Беларус. След драмата с изключителното кацане на самолета, поради влошеното здравословно положение на Навални и помпозното му превозване за лекуване в Германия тази медийно-сапунена опера доближи своята кулминационна точка, когато Навални даде изявление за " Шпигел ", в което съобщи, че е бил токсичен от Путин. Така стартира публикация на сръбското издание " Фронтал ", която представяме със съкращения.
Според сръбския публицист Даниел Симич Венецуела, Беларус, са въображаемите тирани, а водача на беларуската съпротива Светлана Тихановска - беларуската лейди Ди.
 Навални: Герхард Шрьодер е марионетка на Путин Навални: Герхард Шрьодер е марионетка на Путин
Руският опозиционен водач Алексей Навални остро нападна някогашния немски канцлер Герхард Шрьодер, потвърждавайки, че е заплатен от съветския през...
По думите на Симич се крият действителните военно-икономически аргументи за намесата във вътрешните работи на суверени страни и дава образец с Хуан Гуайдо, който  е " имал нулева поддръжка в политическия живот на Венецуела, а непознатите страни, отпред със Съединени американски щати го назовават президент без избори. "
" Светлана Тихановска е още по-безсмислен образец за " производството на звезди "... Това не е първият образец, когато западните виртуози на ПР-а употребяват династически и родствени връзки, които добре работят на целевите групи, дресирани да припадат от таблоидни саги, като историята на Лейди Ди ", разяснява Симич.
" Излиза, че щом е жена на прочут блогър, пробутвана от медиите на Европейски Съюз и Съединени американски щати, априори имаш нужните качества, с цел да станеш претендент за президент и да постигнеш триумф на изборите? ", пита журналистът.
" Явно е артикул на непознатите разследващи служби, само че срокът на работата му " по места " в самата Русия изтича. Той е доста надалеч от това да смени естрадно-медийното си амплоа с ролята на президент (докато в тази ситуация с Владимир Зеленски американските спецслужби успяха) ", е последният извод в публикацията на сръбското издание.
 Алексей Навални с номинация за Нобелова премия за мир Алексей Навални с номинация за Нобелова премия за мир
Руският опозиционер Алексей Навални е номиниран за Нобеловата премия за мир. От десетилетия той е един от най-изявените критици на Кре...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР