ДЗИ пусна в продажба своя нова инвестиционно-застрахователна програма с еднократна

...
ДЗИ пусна в продажба своя нова инвестиционно-застрахователна програма с еднократна
Коментари Харесай

ДЗИ предлага инвестиционно-застрахователна програма с еднократна премия – ЕвроХоризонт

ДЗИ пусна в продажба своя нова инвестиционно-застрахователна стратегия с еднократна награда, наречена „ ЕвроХоризонт “.
 


-->
Програмата е различно решение на банковите депозити. Основният акцент е върху гаранцията на чистата вложена сума, както и върху опцията за спомагателна рентабилност. В допълнение, продуктът дава застрахователна отбрана в случаите на гибел, в резултат на акцидент. Премиите, платени по персонална застраховка „ Живот ”, обвързвана с капиталов фонд, могат да понижат данъчната основа с до 10%.

Инвестицията при ЕвроХоризонт е в структурирания капиталов фонд Global Selection Timing 100-1 – фонд с закрепено начало и край, който влага в кошница от активи на компании с висока пазарна капитализация. Фондът е с рисков знак 1 от 7, което значи, че е подобаващ даже и за вложители с закостенял рисков профил.

„ Продуктът е финансово решение, което съчетава отбрана на първичната инвестиция, като по едно и също време с това да ва опция за спомагателна рентабилност. При реализирано позитивно изменение на цената на дяловете от капиталовия фонд на падежна дата, клиентите могат да получат спомагателна рентабилност, или минимум вложените средства в структурирания капиталов фонд “, сподели Коста Чолаков, основен изпълнителен шеф на ДЗИ.

Продуктът ще се продава с лимитирана емисия единствено до 06.12.2022 г.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР