Дядото на намерения Александър направи разплакваща изповед след щастливата развръзка.

...
Дядото на намерения Александър направи разплакваща изповед след щастливата развръзка.
Коментари Харесай

Дядото на Сашко с разплакваща изповед

Дядото на планове Александър направи разплакваща изповед след щастливата развръзка. Мъжът показа, че се усеща великолепно и към този момент е разговарял с бащата на детето, съобщи Нова тв.

„ Чувствам се великолепно, другояче бих починал. Казаха ми, че е открит в безпомощно положение. Сутринта приказвах и с татко му - детето е добре ”, сподели той пред камерите на малкия екран.
-->
„ Не е изключено някой да го е задържал съзнателно. Тези девет дни са доста сложни за едно дете, в случай че не му е помагано ”, добави мъжът. 

Вчера положителната вест измести неприятните вести - 12-годишният Александър беше открит след повече от седмица търсене. Детето изчезна на 11 ноември при разходка в локалната планина Голо бърдо. В огромната акция по издирването му се включиха чиновници на Министерство на вътрешните работи, планински спасители и над 9000 доброволци.

Детето бе намерено от двама доброволци - Милко Михалков и Веселин Георгиев, от локален клуб по делта- и парапланеризъм. Двамата обявиха, че вземат участие в издирването още от първия ден и отхвърлиха оповестената от бащата парична премия за намирането на Сашко.

Детето е минало през голям брой проучвания в „ Пирогов ”, където е настанено. Прегледано е от най-хубавите експерти по детско здраве, работещи в лечебното заведение. Ще остане в Реанимация. Кръвните му проучвания демонстрират, че е намирало метод да приема вода и храна. 

Психолози ще работят с момчето, което към момента не е говорило. От „ Пирогов ” оповестиха: „ Нощта мина умерено за 12-годишното момче, настанено в Детската реанимация на болничното заведение. Детето е в устойчиво положение, без непосредствена заплаха за живота ”.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР