Тейлър Суифт наруши мълчанието си по време на множеството емоционални

...
Тейлър Суифт наруши мълчанието си по време на множеството емоционални
Коментари Харесай

НАРУШЕНИЕ: Тейлър Суифт наруши мълчанието си по време на емоционалния уикенд в Единбург, след като беше принудена да спре шоута

Тейлър Суифт наруши мълчанието си по време на множеството прочувствени шоута в Единбург на стадион Мърифийлд, откакто беше принудена да спре шоута.

34-годишният Тейлър неотдавна изнесе три поредни вечери на стадион Мърифийлд в Единбург. Чупейки върхове, въодушевявайки почитатели и правейки промени в турнето заради студеното време в Обединеното кралство, Тейлър към този момент приказва за триото от концерти.

Хитмейкърът се обърна към Instagram и Twitter, в този момент прочут като X, с цел да споделите голям брой фотоси от трите нощи. Придружавайки фотосите, Тейлър написа прочувствен надпис, изпълнен с признателност към своите почитатели, с оповестяването на любовта си към всичките 220 000 от тях.

Тя сподели в надписа: „ Единбург!!! Вие в действителност ме взривихте надалеч този уикенд. Благодарим ви, че счупихте върха по посещаемост на стадион в Шотландия 3 следващи пъти и за всички способи, по които ни накарахте да се почувстваме като вкъщи си, всичките 220 000 ви обичат!!! " /p>

Това се случва, след...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР