Двукратният световен шампион във Формула 1 Макс Верстапен очаква Люис

...
Двукратният световен шампион във Формула 1 Макс Верстапен очаква Люис
Коментари Харесай

Верстапен: Хамилтън може да се бори за титлата

Двукратният международен първенец във Формула 1 Макс Верстапен чака Люис Хамилтън да му бъде съперник за купата през идната година, " в случай че има болид да го направи ".

Хамилтън, който е седемкратен победител в шампионата при водачите, беше усложнен от проблеми с болидите на Мерцедес през предишния сезон и не съумя да завоюва съревнование за първи път в кариерата си. 

Звездата на Ред Бул Верстапен реализира рекордните 15 победи, с цел да приключи със 146 точки пред втория Шарл Льоклер в акцията през 2022 година. Но нидерландецът не планува третата поредна купа във Формула 1 да бъде извоювана толкоз елементарно.

" Той беше един от най-великите водачи в спорта, тъй че сигурно, в случай че има колата, с цел да го направи, той може още веднъж да се бори за купата ", сподели Верстапен пред „ Sky Sports “ за Хамилтън.

" Но това е същото се отнася за Джордж Ръсел, същото е за Шарл Льоклер, същото за Ландо Норис - в случай че им дадете болид, който е кадърен да завоюва шампионата, те могат да го създадат ", добави той.

" Но става въпрос и за това, че когато имаш колата, идва напрежението, не можеш да си позволиш огромни неточности. Това е малко по-различен напън, който има, само че съм уверен, че откакто тези момчета са в тази игра, всичко е допустимо, всички те имат гений да го създадат ", сподели още нидерландецът.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР