Отборът на Крис Хютън за Брайтън и Хоув Албиън, който

...
Отборът на Крис Хютън за Брайтън и Хоув Албиън, който
Коментари Харесай

3 милиона паунда от Висшата лига са ключът към надеждите на Германия за Евро 2024 след сбъдната мечта

Отборът на Крис Хютън за Брайтън и Хоув Албиън, който изигра първия сезон на клуба във Висшата лига през 2017-18 година, е част от онлайн футболна викторина.

Има ветерани, като Глен Мъри, Стив Сидуел, Бруно и Лиъм Розениър. Играчите, които сте не запомнили, бяха там, като Тим Крул и нещастното дете знамение на Челси Изи Браун. Имаше и имена, за които в никакъв случай не сте чували като Уве Хунемайер, Матиас Норман, Иржи Скалак и Маркус Зутнер.

Сред всичко това обаче - посредством Хосе Изкиердос, Езекиел Шелотос и Гаетан Бонгс - има един драгоценен камък и състезател, който в този момент има място в диалога, когато става въпрос за разискване на най-хубавото от всички на Брайтън -време.

В модерни условия сигурно не може да има по-добри пари от £3 милиона от Висшата лига от парите, които Чайките изпратиха в Инголщат за Паскал Грос през лятото на 2017 година 26-годишният състезател съумя да се изправи в изпаднал тим, създавайки 95 шанса за Бундеслигата от открита игра. Седем години по-късно той към момента...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР