Двойка от американския щат Орегон изпрати на организаторите на лотария

...
Двойка от американския щат Орегон изпрати на организаторите на лотария
Коментари Харесай

Кучета надъвкаха печеливш билет от лотарията

Двойка от американския щат Орегон изпрати на уредниците на лотария сдъвкан от кучетата им билет и…Билетът се оказа печеливш, написа БГНЕС.

Нейтън и Рейчъл Ламет купили лотариен билет за $3 и го оставили вкъщи си, споделя телевизия 11 News. Не щеш ли обаче хартията била открита от любопитните им домашни любимци. Кучетата Епъл и Джак решили да позакусят с нея и до връщането на притежателите им те съумели да сдъвчат и раздерат очевидно вкусния билет.

Въпреки че от хартията не останало съвсем нищо, двойката решила да ревизира дали въпреки всичко не е печеливша. Тя не могла да я отнесе в комерсиалния център, откъдето бил платен билетът. Затова изпратила по пощата до централата на
лотарията останалите части от хапките на любимците им. Към писмото приложили фотография на лакомните чревоугодници.

„ Съпругът ми смяташе, че ще бъде смешно и най-малко ще повдигне настроението на някого. Той сподели, че билетът несъмнено е печеливш “, сподели Рейчъл. Оказало се, че от раздраната и наръфана харния изскочила облага от осем $. „ Това е прекомерно занимателно. С парите, които получихме, сигурно ще купим играчки за кучета, които могат да се дъвчат. Обичаме ги, макар че от време на време се държат като луди “, сподели Рейчъл.

Все отново централата на
лотарията предложи билетите да се съхраняват там, където домашните любимци не могат да стигнат до тях.

По-рано беше обявено, че в американския щат Мичиган мъж напуснал работа по-рано заради неприятно въодушевление, решил да си купи билет от
лотарията и ненадейно станал милионер. Човекът решил да си купи нова кола и да задели останалите пари.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР