Движението на хвърления затвора руски опозиционер Алексей Навални обеща да

...
Движението на хвърления затвора руски опозиционер Алексей Навални обеща да
Коментари Харесай

Движението на Навални уверява, че ще продължи борбата въпреки забраняването му в Русия

Движението на хвърления пандиза съветски опозиционер Алексей Навални даде обещание да продължи битката, ден откакто съветските управляващи постановиха разформироването му и го сложиха отвън закона по обвинявания в екстремизъм, решение, което бе разкритикувано от Запада, предава Франс прес.

Москва отвърна на американските рецензии с изказванието, че най-сериозният конкурент на Владимир Путин е " сътрудник " на Вашингтон.

" Ще продължим да се борим с корупцията ", написа в Туитър Фондът за битка с корупцията, главната организация на Алексей Навални, която направи иронични забележки, че съставлява " социална заплаха ".

Ден по-рано, в известие в Инстаграм, 45-годишният опозиционер прикани поддръжниците си да продължат активността си: " Ще се оправим, ще еволюираме, ще се приспособяваме, само че няма да се откажем от задачите си и от концепциите си ".

След 12-часов развой при закрити порти, московски съд постанови в сряда, в късния следобяд, че трите организации на Навални, както и огромната им районна мрежа, са " екстремистки ", което постанова тяхното запрещение.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР