Полицаят Венцислав Караждов, осъден на доживотен затвор за убийството на

...
Полицаят Венцислав Караждов, осъден на доживотен затвор за убийството на
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО! Осъдeн на доживотен затвор полицай се барикадира в дома си, почерня от полиция, жандармерията е на ход

Полицаят Венцислав Караждов, наказан на пожизнен затвор за убийството на родителите си, се е барикадирал в дома си. Заради това не може да бъде отведен в пандиза. Това осведоми NOVA. Присъдата на някогашния чиновник на реда беше доказана в четвъртък.

В момента на място в дома на Караджов в Пловдив има полицейски екип и психолози, които се пробват да го убедят да излезе.

Районът към дома на неговите родители е отцепен. Адвокатът на Караджов – Зоя Тошкова, удостовери, че той се е затворил в къщата. Днес тя му е съобщила присъдата. Мъжът е споделил на сина си да не се прибира, по-късно е отишъл в къщата на родителите си. Наскоро брачната половинка му го е напуснала.
Мъжът е декларирал, че е почтен и че няма какво да губи, както и че няма да влезе почтен в пандиза.

На 17 май 2016 година съседка открива телата на неговите родители с 8 патрона. Той отхвърляше до последно да ги е умъртвил. Днес Върховен касационен съд удостовери доживотната му присъда.

Униформените остават на място. Живущите в отцепения периметър не се позволяват да се приберат в домовете си.

Според " 24 часа ", тежко въоръжени приходи от жандармерията с бронежилетки и палки настъпват към дома на някогашния пловдивски служител на реда.

Пред близкото ДКЦ-4 има пожарна, кола за спешна помощ и компактно са подредени 4 буса на жандармерията, има и кола на Съдебната защита.

Има подозрения, че Караджов е въоръжен, и униформените си шушукат, че може да стане като при барикадирането в Лясковец, при което почина командос. " Изобщо не трябваше да го пускат под домакински арест ", разясняват между тях служителите на реда.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР