Движение Че Гевара и Съюза на комунистите в България декларираха

...
Движение Че Гевара и Съюза на комунистите в България декларираха
Коментари Харесай

Съюзът на комунистите с пълна подкрепа за ВМРО, поиска оставка на дясната Нинова

Движение „ Че Гевара " и Съюза на комунистите в България заявиха цялостна поддръжка към концепцията на водача на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов да се вкара предел на надценките на всички съществени храни, оповестиха от двете крайнолеви организации. 
 Вътрешна македонска революционна организация изиска да се вкара оптималната надценка за всички съществени храни
Според тях по този начин се осъществя тяхната концепция за въвеждане на ценови ръб във връзка с стоките от „ дребната потребителска кошница " и за въвеждането на контролирано ценообразуване.

В същото време Движение „ Че Гевара " и Съюза на комунистите в България порицават водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която подкрепяла капиталистическия режим и пазарния фундаментализъм.

Считаме за неприемливо социалистическа партия да бъде ръководена от извънредно дясна личност, тъй като с наличието си същата дискредитира до прекаленост социалистическата концепция, безапелационни са от Движение „ Че Гевара " и Съюза на комунистите в България.

Те приканват Нинова да напусне Българска социалистическа партия, тъй като нейната " бакалска идеология няма нищо общо със социалистическата концепция ".

Позицията на двете обединения приключва с думите: Власт на народа! Venceremos!

Ето и цялостната позиция на крайнолевите:

От името на достоверната българска левица – Движение „ Че Гевара " и Съюза на комунистите в България – показваме своята признателност и поддръжка към Вътрешна македонска революционна организация, че предложиха реализирането на нашата концепция за въвеждане на ценови ръб във връзка с стоките от „ дребната потребителска кошница " и за въвеждането на контролирано ценообразуване по отношение на тях.

Изразяваме своето отвращение, отрицание и пренебрежение към председателката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която с последното си изявление в поддръжка на капитализма и пазарната стопанска система, в което назовава „ популизъм " нашето и на Вътрешна македонска революционна организация предложение, се разгласи в полза на капиталистическия режим и пазарния фундаментализъм в България.

Тя съобщи следното: „ Намираме предлагането на господин Каракачанов за популистко и за невероятно за осъществяване. В модерна пазарна стопанска система да налагаш контролирани цени на търговски артикули просто няма по какъв начин да се случи. Хубаво е, несъмнено на народа доста ще му хареса страната да контролира цените на главната кошница от храни и артикули, само че е невероятно. "

Тези нейни думи за следващ път демонстрират кой е същинския зложелател на левицата в България!

Считаме за неприемливо социалистическа партия да бъде ръководена от извънредно дясна личност, тъй като с наличието си същата дискредитира до прекаленост социалистическата концепция.

Приканваме лицето Нинова да напусне Българска социалистическа партия, тъй като нейната бакалска идеология няма нищо общо със социалистическата концепция.

Власт на народа!

Venceremos!

Павел Иванов –
ръководител на Съюз на комунистите в България
Движение „ Че Гевара "
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР