Двете страни изразиха общата удовлетвореност от доброто сътрудничествоКоментирали са взаимодействието

...
Двете страни изразиха общата удовлетвореност от доброто сътрудничествоКоментирали са взаимодействието
Коментари Харесай

Гешев посрещна Кьовеши

Двете страни показаха общата задоволеност от положителното съдействие

Коментирали са взаимоотношението против измамите с еврофондове, Данък добавена стойност, прането на пари, корупцията и проведената престъпност

Работна среща в Съдебната палата организираха основният прокурор Иван Гешев и основният прокурор на Европейската прокуратура Лаура Кьовеши, оповестиха от Прокуратура на Република България.

"В хода на диалога бяха разисквани въпроси, касаещи взаимоотношението сред Прокуратурата на Република България и Европейската прокуратура по противопоставяне на измамите със средства на Европейския съюз, злоупотребите с Данък добавена стойност, изпирането на пари, корупцията и проведената престъпност. Двете страни показаха общата задоволеност от положителното съдействие и постигнатото досега. Главният прокурор Иван Гешев изрази увереността си за продължение на ефикасния разговор сред двете институции ", написа в известието.

На срещата са участвали и заместник-главните прокурори Даниела Машева и Десислава Пиронева. От страна на Европейската прокуратура присъединяване са взели българският представител в Европейската прокуратура Теодора Георгиева и Милан Ярон, основен консултант.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР