Две трети от феновете на Висшата лига вярват, че въвеждането

...
Две трети от феновете на Висшата лига вярват, че въвеждането
Коментари Харесай

67% от феновете в Англия не харесват ВАР

Две трети от почитателите на Висшата лига имат вяра, че въвеждането на системата за Видео помощник рефер е направила мачовете “по-неприятни ” за гледане. ВАР бе въведен в елита на Англия от този сезон, само че е обект на съществени рецензии поради честото закъснение, другите решения при идентични обстановки и отменянето на голове за съвсем невидими засади.

Средната оценка, която ВАР получава от почитателите за работата си е 4 по десетобалната система. Едва осем % от интервюираните споделят, че желаят системата да продължи да бъде употребена по същия метод, както до момента. От друга страна цели 74 % декларират предпочитание ВАР да остане част от британския футбол, само че под друга форма. 15 % са на мнение, че ВАР би трябвало да отпадне от британския футбол.

Анкетата демонстрира, че видеоповторенията във футбола се радват на минимум поддръжка, съпоставено с другите спортове. 73 % харесват използването на тази технология в тениса (ястребово око), 67 % в крикета и 63 % в ръгбито. Проучването на YouGov е направено измежду 1419 пълнолетни души, които постоянно гледат мачове от Висшата лига.

Проучването на YouGov демонстрира и други любопитни настроения. 71 % от почитателите желаят да се постави предел на времето, за което ВАР би трябвало да вземе решение, с цел да се ограничи забавянето на играта. 73 % от интервюираните са на мнение, че телевизионните почитатели би трябвало да чуват полемиките сред съдиите в стаята за повторения и тези на терена. 80 % поддържат потреблението на екрани до терена от основния арбитър.

Прочети още на: https://www.gol.bg/footballengland/2020-02-04/67-ot-fenovete-v-angliya-ne-haresvat-var
 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР