Две седмици се подиграваме на Украйна. Държавата, но и ние.Тече

...
Две седмици се подиграваме на Украйна. Държавата, но и ние.Тече
Коментари Харесай

Виктор Димчев: Тукашните политици изнудват Украйна! Просто е като премиер

Две седмици се подиграваме на Украйна. Държавата, само че и ние.

Тече месецът, в който нещастните бежанци от нападнатата страна би трябвало да изоставен местата, където са настанени. Сезонът стартира, а туристите на държавна прехрана от 40 лв. на ден не са преференциални.

Най-дългата аудиенция на министър Кулеба зад граница приключи с посещаване, а след това размиване на тематиката в Народно събрание, чак до куриозното писмо и гласоподаване, в което съпротива и ръководещи гласоподаваха едно огромно нищо.
Агресиите против украинци-бежанци са всекидневие – кирки, крадени номера, кражби. Не били всички небогати и опърпани.

Зелени човечета пазят паметника на несъществуваща страна, облечени в парамилитаристични одежди, защитавани от полицията.
Партия наема вишка и смъква знамето на Украйна от фасадата на Столична община, пред погледа на рашковото Министерство на вътрешните работи.

Управляващи и съпротива се упражняват в изразителност за загиването на Украйна, от министър председател и президент, през Народно събрание и партиите, до новосформираните за бъдещото проруско съдружно ръководство субекти.

Близо три месеца България не може да вземе страна в спора, макар многочислените и всестранни увещания, че това е реалност.
Другата седмица посрещаме делегация от Украйна, която да укаже какво тъкмо им би трябвало аджеба, след толкоз доста съвещания.

Прикритата истина е, че Украйна има потребност от съдружници непременно, а тукашните политици изнудват нападната страна.
Просто като длъжностен министър председател.

От Facebook профила на режисьора Виктор Димчев
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР