Две седмици преди коледните празници трагедия беляза семейството на Ангел

...
Две седмици преди коледните празници трагедия беляза семейството на Ангел
Коментари Харесай

COVID-19 погуби бившата съпруга на Ангел Найденов

Две седмици преди коледните празници покруса беляза фамилията на Ангел Найденов. На 9 декември си отиде първата му брачна половинка Нина след тежка борба с ковид.

Доктор Найденова, която до последно живя в Димитровград, се срещна за първи път с рисковата зараза напролет. Тогава обаче мина относително леко през заболяването, след което се завърна на работа, с цел да се грижи за пациентите си. Вероятно точно около отговорностите си като доктор се е заразила още веднъж, написа " Галерия ".

Второто боледуване обаче минава много по-тежко и тя няколко седмици е в болница. Новината положението ѝ шокира цялостен Димитровград и всичките ѝ другари. „ Приятели, благодаря ви за загрижеността, само че ви апелирам... Не ми пишете, не мога да приказвам, нито да пиша. Ha болнично лекуване съм с тежък коронавирус. Всичко това ме изтощава доста. Не ми е добре. На непрекъснат приток на О2 съм на оптимални литри. Разчитам да ме разберете. Молете се за мен. Само от това нуждая се ", написа Нина Найденова на 20 ноември.

Стотици нейни другари насочат горещи молебствия към Бог за възобновяване ѝ и се пробват да ѝ вдъхнат кураж и сили. Уви, на 9 декември, тъкмо три дни след имения си ден на Никулден, докторската губи борбата с заболяването.

В реалност Нина Найденова по този начин и не съумя да преживее изцяло раздялата си с някогашния министър на защитата, който Мая Манолова ѝ отмъкна. С Нина се познават още от ученическите години, когато седели на един чин. Любовните искри се появяват още тогава и 15-годишното момиче хлътва по съученика си. Стават гаджета, порастват дружно и дружно следват фантазиите си той да стане студент във военноморското висше учебно заведение във Варна, а тя да приключи медицина.

Впоследствие се ражда и щерка им Десислава, която отглеждат с доста обич. Така минават годините и най-малко съгласно Нина тримата живеят умерено и щастливо. Докато не настава 2010 година, когато Найденов е заслепен от Мая Манолова и се развежда поради нея.

Оказва се, че месеци преди този момент Нина е имала типично женско предусещане. Интуицията ѝ подсказвала, че в живота на мъжа ѝ има друга. По подигравка на ориста тъкмо по това време щерка им Десислава готвела своята женитба. За да не проваля празника на единственото си дете, Нина задържала в себе си болката и подозренията. След това обаче повдигнала въпроса, само че Ангел Найденов по този начин и не дал еднопосочен отговор. Впоследствие ѝ изискал бракоразвод, а не след дълго към този момент публично бе ясно, че има връзка с Мая Манолова

Нина претърпява необикновено мъчно развода. Тя до последно не се отхвърли от семейството на мъжа си. Дълго време изливаше тъгата си в обществените мрежи, публикувайки остарели фотоси от щастливите времена, обяснявайки, че още го обича. Така и не продължи живота си с различен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР