Две от тризначките - Надежда и Вяра, стреснаха мрежата с

...
Две от тризначките - Надежда и Вяра, стреснаха мрежата с
Коментари Харесай

Тризначките стряскат с вида си

Две от тризначките - Надежда и Вяра, стреснаха мрежата с външния си тип. Бившите риалити героини не стопират да заливат мрежата със селфита, само че вместо аплодисменти, отнасят много рецензия. Хоуп и Фейт, както упорстват да се назовават новоизлюпените „ англичанки”, към този момент нямат нищо общо със свежия си тип от присъединяване си в Биг Брадър, написа " Уикенд ".

Блондинките се едвам на 36 години, само че наподобяват най-малко с 10 години по-възрастни. Лицата на момите от Благоевград са доста изпити и въпреки да нямат даже 40, дълбоки бръчки се виждат по тях. Хоуп и Фейт живеят от няколко години във Англия, като се държат като че ли са наследнички на Кралицата. Сестрите не работят, тъй като няма почтена за тях работа.

Благоевградчанките, познати на цяла България като Триглавата ламя от „ Биг брат ", живеят от милостиня и не стопират да се оплакват, че нямат пари, само че на фотоси са издокарани с нови облекла на „ Келвин Клайн”, „ Найк” и „ Адидас”, чиито одежди по никакъв начин не са налични за безработни.

„ Много хора им подадоха ръка и им предложиха работа, само че тях все не ги устройва. Просто ги мързи и избират да кръстосват лондонските улици и да просят пари от хората, след това за какво България има неприятна популярност...”, написа млада жена под обява на една от тризначките в обществената мрежа. Преди години момите от Благоевград даже минаваха за красиви. Изгряха даже и на корицата на Плейбой.

В същия миг обаче Любов Станчева, която също живее в Англия, поддържа добър стандарт на живот. Лав Станчева, както самата тя се преименува сходно на сестрите си, се радва на пространно и уютно жилище в влиятелен лондонски квартал, където отглежда дъщеричката си дружно с половинката си и всеки ден разгласява фотоси, с които да нервира сестрите си.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР