Две лобита искат да овладеят енергетиката и транзита на газ“,

...
Две лобита искат да овладеят енергетиката и транзита на газ“,
Коментари Харесай

Росица Кирова, ГЕРБ: Смущаващо е, че смяната на борда на „Булгаргаз“ се случва „по тъмна доба“

„ Две лобита желаят да овладеят енергетиката и преноса на газ “, съобщи зам.-председателят на Народно събрание
„ Смущаващо е, че промяната на борда на шефовете на „ Булгаргаз “ се случва „ по тъмна доба “, разяснява заместник-председателят на Народното събрание Росица Кирова от ГЕРБ. Пред Българска национална телевизия тя добави, че претекстовете зад сходен ход нямат съображение.

Според Кирова постигането на по-добра цена на природния газ е обвързвано с опциите на интернационалния пазар, а не с хората, които са в съответното сдружение.

По думите ѝ за случилото се в „ Булгаргаз “ има икономическа битка сред 2 лобита, които да овладеят енергетиката и преноса на газ през България.

„ Ето по този начин не престават смяната. Българското общество настояваше за повече бистрота и повече публично разискване. Вероятно бордът на „ Булгаргаз “ ще апелира методът, по който беше отхвърлен “, допусна Кирова.

На въпрос дали се задава първият избор на съмнение към държавното управление на Кирил Петков, заместник-председателят на Народното събрание отговори, че към момента няма да има подобен.

„ Трябва да има правила и система, не всякога проблем е индивидът. Възмутително е да влезеш в дома на шефа на „ Булгаргаз “, до момента в който индивидът е болен и даже да искаш да го разпитваш. Смятате ли, че това е обикновено? “, възмути се Кирова.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР