Две години след жестоката катастрофа, при която 28-годишният тогава Георги

...
Две години след жестоката катастрофа, при която 28-годишният тогава Георги
Коментари Харесай

Шофьор, убил мъж с превишена скорост, продължава да е на свобода

Две години след жестоката злополука, при която 28-годишният тогава Георги Костадинов е премазан от различен лидер със скорост от 180 км/ч, при позволени 90 км/ч, виновникът за случая към момента не е получил наказване. Това описа пред Нова тв майката на починалия Славка Костадинова, която се включи в митинга в Бургас против рисковите водачи.

На първа инстанция мъжът, провокирал злополуката, получил присъда от 4 години, само че към момента е на независимост, защото към този момент 6-ти месец фамилията на Георги чака Апелативния съд в Бургас да насрочи дата на съвещанието си.

„ Убиецът на сина ми е на независимост. Той бе наказан на 4 години затвор. Не считам, че един човешки живот би могъл да бъде сменен за толкоз време. Никога няма да се съглася с присъдата”, споделя майката на Георги.

„ Виновникът към момента кара. Ние го видяхме зад съда след едно от съвещанията. Той се качи в колата си и потегли демонстративно. Надявам се наказванията за такава скорост да бъдат по-големи. Тези 4 години са несъответстващо наказване за такова убийство”, прибавя Славка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР