Две 16-годишни момчета ще лежат доживот в затвор за убийство

...
Две 16-годишни момчета ще лежат доживот в затвор за убийство
Коментари Харесай

16-годишни момчета са осъдени на доживотен затвор за убийство

Две 16-годишни момчета ще лежат доживот в затвор за ликвидиране във Великобритания. Те лишили живота на младата транссексуална Бриана Гхей, предадоха международните организации.

Присъдата беше произнесена от съд в Манчестър, който разкри и самоличността на двете малолетни лица - Скарлет Дженкинсън и Еди Ратклиф, разказани в хода на следствието и на процеса против тях като " захласнати от насилието, измъчването и гибелта " и " изпитващи същинска жадност да убиват ".

Съдийката по делото Аманда Ийп дефинира самото ликвидиране като брутално, планувано, садистично. Доживотните присъди на двамата младежи ще са при непоколебим тъмничен режим, който ще продължи респективно от 22 и 20 години. Доживотно наказване е извънредно строга присъда за малолетни лица.

На 11 февруари 2023 година 16-годишната Бриана Гхей беше намушкана 16 пъти с нож в региона на главата, врата, гърдите и гърба. За закононарушението е бил употребен ловен нож. Убийството е било осъществено в парк покрай Уорингтън в региона на Ливърпул, където транссексуалната жертва е била примамена от двамата си нападатели.

По време на траялия четири седмици развой двамата подсъдими младежи се упрекваха взаимно за убийството. Вината им беше приета през декември и през днешния ден беше произнесена присъдата против тях.

Преди да извършат нападението двамата младежи са били част от постоянни фамилии. Те са възнамерявали убийството седмици наред, като са си изпратили десетки есемеси. Според съдийката по делото претекстът за осъществяването на убийството е било желанието на младежите да убиват.

В съда майката на убитата Бриана - Естер Гхей, съобщи, че Бриана е считала Скарлет Дженкинсън за най-хубава другарка и е била предадена от нея.

Скарлет била привлечена от серийните убийци, от видеата с мъчения и била също захласната от Бриана, споделят проверяващите, съобщи през днешния ден.бг.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР