Дванайсет души пострадаха след сблъсък между пътнически влак, пътуващ по

...
Дванайсет души пострадаха след сблъсък между пътнически влак, пътуващ по
Коментари Харесай

Ад в Румъния!Ужас на релсите

Дванайсет души пострадаха след конфликт сред пътнически трен, пътуващ по маршрута Арад-Букурещ, и товарен трен, пренасящ коли, оповестява Българска телеграфна агенция.

При удара, който е станал в 03.55 ч. тази заран сред Рошиори де Веде и Мълдеини в окръг Телеорман, три вагона от товарния трен са дерайлирали, заяви за Диджи24 Лауренциу Думитру – шеф на Румънската организация за железопътни следствия (AGIFER), която изследва аргументите за случая. 
-->
" Пътническият трен е подминал знака " Стоп ", настигнал е товарния и го е блъснал мощно ", прецизира Лауренциу Думитру. 

Товарният трен е превозвал коли Форд за Кюстенджа. Всички са застраховани, осведоми представителят на Форд-Румъния Ана Мария Тимиш, представена от Аджепрес. 

Според последната информация, изпратена от Департамента за изключителни обстановки, четирима души са откарани в болница. 46-годишен мъж и 30-годишна жена са с пострадвания на главата и крайниците, 59-годишен мъж и 61-годишна жена са с пострадвания по крайниците. На останалите осем потърпевши е оказана помощ на място. 

Двеста души са откарани с микробуси на Инспектората за изключителни обстановки на Телеорман до гара Рошиори, откъдето са се качили на влака от Будапеща за Букурещ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР