Двамата съплеменници Гого и Лефтеров се изправиха в братоубийствена елиминационна

...
Двамата съплеменници Гого и Лефтеров се изправиха в братоубийствена елиминационна
Коментари Харесай

Вижте кой от двамата фаворити отпадна от Игри на волята след тежка елиминационна битка

Двамата съплеменници Гого и Лефтеров се изправиха в братоубийствена елиминационна борба на Арената на “Игри на волята: България ”. Двамата Безстрашни минаха през серия провокации в морето и на сушата, с цел да потвърдят кой заслужава мястото си в племето. Издръжливостта и вярната тактика на Гого му извоюваха огромна преднина, с която сграбчи успеха и 100 златни гроша.

“В тази борба за нинджи през днешния ден аз отпаднах от най-хубавия нинджа! Не мога да съм отчаян, мога да съм горделив, тъй като той ме назова другар ” - показа Лефтеров с насълзени очи минути след своята загуба. Той честити успеха на своя другар и съдружник Гого и му завеща да довърши тяхната работа в племето, отстранявайки Джаферович и Мани.

Преди да излязат на Арената, Лефтеров и Гого трябваше да изберат своите съдружници, които да влязат в борба между тях, с цел да завоюват преимущество на един от двамата номинирани. Лефтеров получи правото да избира първи, което му разреши да вземе Филип на своя страна. Гого, отчаян, че не може да направи същия избор, се спря на Ралица. Филип потвърди своята устойчивост в тежък дуел против гравитацията и реализира втора поредна победа в борба на съдружници. Той завоюва 30 гроша за себе си и преимущество за Лефтеров, което обаче не съумя да му помогне да се завърне при Безстрашните.

Гого разбуни духовете в племето още с идването си в Резиденцията, като описа за извънредно тежката елиминационна борба, която разгласи като силова и мъжка. Той показа мнението си, че нито една жена, с изключение на Виктория, не би могла да мине сходно многокомпонентно трасе. Това изявление откровено засегна дамите в племето на Безстрашните, които одобриха думите му като засегнатост.

Ще се обърне ли женската коалиция против Гого? Ще се трансфорат ли Мани и Гого в троянски кон за племето на Безстрашните? Как ще се оправят те с неналичието на един състезател и ще съумеят ли да се активизират на Арената? Последна борба за територия в “Игри на волята: България ” - понеделник в 21:00ч. единствено по NOVA.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР