Двама юристи са новите заместник-областни управители на Велико Търново. Със

...
Двама юристи са новите заместник-областни управители на Велико Търново. Със
Коментари Харесай

Двама юристи са назначени за зам.-областни управители на В.Търново

Двама адвокати са новите заместник-областни шефове на Велико Търново. Със заповед на премиера постовете заемат Петя Райкова и Станислав Николов. Освободени са досегашните, които бяха от квотата на Българска социалистическа партия и на „ Продължаваме промяната “.

Дългогодишният основен секретар на регионалната администрация във Велико Търново Петя Райкова, която беше уволнена в последните дни от ръководството на предходния регионален шеф Людмила Илиева, още веднъж се връща в администрацията, само че като заместник-областен шеф. Тя е предложение до премиера от служебния регионален шеф Георги Гугучков.

Петя Райкова не е от партийна квота, а кадър, който е провел сполучливо изборите в района и координираше работата с изборните комисии и общините дълги години, разяснява за БНР регионалният шеф. 

Вторият заместник-областен шеф на Велико Търново е младият правист Станислав Николов, който като предложение на „ ИТН “ заемаше същия пост 7 месеца в мандатите на последните две служебни държавни управления.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР