Двама вицепремиери и четирима министри на парламентарен контролДвама вицепремиери и

...
Двама вицепремиери и четирима министри на парламентарен контролДвама вицепремиери и
Коментари Харесай

Двама вицепремиери и четирима министри на парламентарен контрол

Двама вицепремиери и четирима министри на парламентарен надзор
Двама вицепремиери и четирима министри ще вземат присъединяване в петъчния парламентарен надзор, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Първи на трибуната ще се качи заместител министър-председателят Томислав Дончев, който ще обясни пред депутатите какви са политиките на държавното управление по отношение на интеграцията на ромите.

Веднага след него излиза вицепремиерът по правосъдната промяна и министър на външните работи Екатерина Захариева, която ще изясни за щата и размера на възнагражденията на чиновниците в ръководеното от нея министерство.

Регионалният министър Петя Аврамова ще дава отговор на три въпроса – за взети заеми и дарения от ВиК-Шумен, възнаграждение на винетни такси от жителите на кв. "Макак" и кв. "Мътница", община Шумен, както и за положението на един третокласен път от мрежата на България.

Престъпността и полицейското наличие в село Динково, община Ружинци, област Видин – с това е обвързван въпросът, насочен към министъра на вътрешните работи Младен Маринов.

Министърът на околната среда и водите Нено Димов ще би трябвало да изяснява за положението на обектите за неутрализиране на скотски артикули, както и за осъществяването на план "Екологосъобразно неутрализиране на излезли от приложимост пестициди и други препарати за растителна отбрана с изминал период на валидност ".

Последна трибуната излиза министърът на енергетиката Теменужка Петкова, която би трябвало да разясни пред народните представители какво е положението на язовирите, стопанисвани от НЕК. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР