Двама украинци са сред жертвите на въоръженото нападение в околностите

...
Двама украинци са сред жертвите на въоръженото нападение в околностите
Коментари Харесай

Двама украинци са сред убитите при стрелбата в Тел Авив


Двама украинци са измежду жертвите на въоръженото нахлуване в покрайнините на израелската столица Тел Авив, при което нощес починаха петима души, в това число служител на реда.

Това оповестиха израелските и украинските управляващи, осведоми Франс прес. За офанзивата са арестувани петима палестинци, за които се счита, че са родственици на причинителя, заяви АП.

Двама мъже от Украйна на възраст 23 и 32 години са измежду убитите.

След нахлуването на Русия в Украйна на 24 февруари хиляди украинци откриха леговище в Израел, където живеят над един милион евреи от някогашния Съветски съюз. Днес израелските управляващи показаха, че двамата убити украинци са били служащи, а не бежанци или претенденти за леговище.

Около 20 ч. локално време през вчерашния ден 27-годишен палестинец от село Яабад на окупирания Западен бряг откри огън в центъра на Бней Брак, умъртви петима души.

В неделя бяха убити двама служители на реда при офанзива в град Хадера, а преди 7 дни четирима индивида починаха, намушкани с нож в Беершеба. 11 са общо убитите при три офанзиви за една седмица в Израел.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР