Двама топ социалисти мачка острието на новата коалиция Левицата Татяна

...
Двама топ социалисти мачка острието на новата коалиция Левицата Татяна
Коментари Харесай

Татяна Дончева мачка видни социалисти. Ударът на Ливицата

Двама топ социалисти мачка острието на новата коалиция " Левицата " Татяна Дончева. Лидерката на " Движение 21 ", тогавашна социалистка, ще е лидер на листите на левицата в 24 МИР София и във Велико Търново. Там тя влиза в преден конфликт със зам.-председателя на Българска социалистическа партия Георги Свиленски и ившият заместник-председател на Народно събрание Кристиян Вигенин.

Мая Манолова пък се изправя против Борислав Гуцанов във Варна.
-->
Валери Жаблянов, също прочут някогашен социалист, ще се бори със зам.-председателя на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров във Враца.

Днес " Левицата " разгласи водачите си.

Костадин Паскалев изрази вяра, че коалиция „ Левицата “ е нов развой на единство, който ще покаже, че когато в основата на начинанието стои разговорът и доверието, тогава има късмет за триумф и изрази убеденост, че част от коалиция „ ЛЕВИЦАТА! “ за идващите избори ще бъде и Българска социалистическа партия.

Д-р Цветеслава Гълъбова, лидер в 25 МИР София, акцентира, че ще работи за възстановяване положението на българското опазване на здравето. Влиза в политиката осъзнато и с религия за триумф на „ Левицата “, като посланичество на социалистите в България.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР