Двама са фаворитите за председател на 47-мото Народно събрание, което

...
Двама са фаворитите за председател на 47-мото Народно събрание, което
Коментари Харесай

Първо във ФАКТИ: Двама са фаворитите за председател на 47-мото Народно събрание

Двама са любимците за ръководител на 47-мото Народно заседание, което се чака да бъде свикано всеки миг от президента Румен Радев, научи ФАКТИ.

В договарянията сред партиите, които се чака да образуват постоянно държавно управление в границите на бъдещия Парламент - а точно " Продължаваме промяната ", " ИТН ", Българска социалистическа партия и " Демократична България ", са се обсъждали имената на Ива Митева от Има Такъв Народ и ген. Атанас Атанасов от Демократична България.

С по-големи шансове да получи председателския пост в Народно събрание е Ива Митева, защото разполага с по-добра рутина за поста, а повода за нея е, че точно тя бе ръководител на 45-ия и 46-ия Парламент.

Другата причина за преимуществото ѝ пред ръководителя на " Демократи за мощна България " ген. Атанасов е обвързвана с изборните резултати и съответно фактът, че " ИТН " има по-голяма електорална тежест от " Демократична България ".

По информация на медията ни, ген. Атанас Атанасов е бил любимец за влиятелния пост преди провеждането на парламентарните избори, като това изяснява предателското му държание по отношение на електората на ДСБ с готовността за коалиция с Българска социалистическа партия. С тези си заявления той е желал да предразположи социалистите към възможната му кандидатура за ръководител на Народното събрание.

Бел.ред.
Първите по смъртност в света са последни по изборна интензивност.
Ние, българите .
Наистина ли не ни пука по какъв начин ще продължим напред?!
Ще оставим ли твърдите партийни ядра на статуквото и гласовете от прилежаща страна да решат и тези избори?!
Да излезем в неделя и да гласуваме всеобщо!

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР