Двама руснаци се появиха по руска държавна телевизия и казаха,

...
Двама руснаци се появиха по руска държавна телевизия и казаха,
Коментари Харесай

Обвинените за отравянето на Скрипал проговориха

Двама руснаци се появиха по съветска държавна телевизия и споделиха, че са били незаслужено упрекнати от Англия в опит за ликвидиране на някогашен съветски разузнавач и щерка му в Англия. Двамата подчертаха, че през март са посетили град Солсбъри като туристи, п редаде Ройтерс.

Британски прокурори предходната седмица идентифицираха двама руснаци, които, съгласно обвиняването, работили под подправени имена - Александър Петров и Руслан Боширов . Двамата бяха упрекнати, че са се пробвали да отровят Сергей и Юлия Скрипал с бойния нервно-паралитичен сътрудник " Новичок " в Англия.

Двамата руснаци, които приказваха по държавния ефирен канал Ар Ти (RT) имат известна физическа аналогия с мъжете от фотосите на английската полиция, показва Ройтерс.

" Приятели от дълго време ни предлагаха да посетим този превъзходен град. Това е туристически град ", сподели единият от тях за Солсбъри в фрагмент от изявление, излъчен от Ар Ти.

Боширов сподели, че Солсбъри е туристически град с фамозна катедрала, а пътуването им не било по работа.. " Планирахме да останем в Лондон за малко и след това да отидем в Солсбъри ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР