Двама областни председатели на Демократи за силна България (ДСБ) -

...
Двама областни председатели на Демократи за силна България (ДСБ) -
Коментари Харесай

Първо във ФАКТИ: Вижте кои млади кандидати лансира ДСБ за трите софийски МИР-а

Двама регионални ръководители на " Демократи за мощна България " (ДСБ) - на 23-ти и 25-ти МИР се чака да бъдат на челни места в листите на " Демократична България " за парламентарните избори на 4 април. Това научихме от ФАКТИ от доближени на политическото обединяване " Демократична България ".

Според информацията въпросните регионални ръководители на ДСБ ще бъдат предприемачът Петър Маринов, чиито приоритет е грижата за дребния и междинен бизнес и Бонка Василева - замeстник-кмет на столичния регион " Оборище ".

Петър Маринов съвсем несъмнено ще е втори от ДСБ в 23-ти МИР след водача на партията - военачалник Атанас Атанасов. Маринов е регионален ръководител на партията за региона и частен бизнесмен. Водач на листата в 23-ти МИР съвсем несъмнено ще бъде водачът на ДСБ военачалник Атанас Атанасов,.



В 24-ти МИР първи претендент на ДСБ в общата листа се обрисува заместник-председателят на ДСБ - Цецка Бачкова. Бачкова е приключила политически науки, стопанска система и право в Германия и от 2017 година е отговорник на тематика " Социална политика " в " Демократична България ".



Областният ръководител на ДСБ в 25-ти МИР Бонка Василева е евентуалният преден претендент на партията в този изборен регион. Акцентът в нейната кандидатура е битката с корупцията.



Официалното оповестяване на листите се чака във вторник - на 2 март.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР