Двама известни руски комедианти, прочули се с това, че се

...
Двама известни руски комедианти, прочули се с това, че се
Коментари Харесай

Шок! Какво сполетя Ангела Меркел

Двама известни съветски комедианти, прочули се с това, че се обаждат по телефона на известни персони и се показват пред тях за други известни персони, в този момент се похвалиха, че са си създали такава смешка с някогашната немска канцлерка Ангела Меркел, която е говорила пред тях за войната в Украйна. Двамата руснаци даже разгласиха фрагменти от диалога с някогашния канцлер, съобщи ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.

Канцеларията на Меркел удостовери, че в действителност на публикуваните от двамата майтапчии записи се чува гласът на някогашната канцлерка.
-->
" Мога да потвърдя, че се е състоял телефонен диалог с човек, който се е показал за някогашния украински президент Петро Порошенко ", сподели представителят на Меркел.

Комедиантите, които са създали телефонната смешка, са известни с креативните псевдоними Вован и Лексус.

Смята се, че те са близки до държавното управление на съветския президент Владимир Путин. 

Канцеларията на Меркел разясни, че телефонният диалог сред нея и майтапчиите се е провел на 12 януари и превода по време на него е бил обезпечен от немското външно министерство. В изказването се добавя, че Меркел е уведомила след това министерството за усещанията си от диалога. 

По време на ръководството си Меркел неведнъж разговаряше с Порошенко, когато той беше президент на Украйна сред 2014-2019 г. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР