Двама италианци, обвинени в това, че неправомерно използвали името на

...
Двама италианци, обвинени в това, че неправомерно използвали името на
Коментари Харесай

Измамници, представяли се за Джордж Клуни, бяха арестувани в Тайланд

Двама италианци, упрекнати в това, че непозволено употребявали името на американския артист Джордж Клуни, с цел да популяризират стилния си бизнес, бяха задържани в Тайланд, откакто в продължение на години се укриваха от правораздаването, оповестява BBC.
58-годишният Франческо Галдели и 45годишната Ваня Гофи бяха търсени с алена бюлетина на Интерпол от 2013 година.
Холивудската звезда Джордж Клуни заведе дело против тях в Италия през 2010 година и ги осъди задочно за това, че употребявали непозволено името му. Двамата обвинени са търсени и за серия от няколко други измами на Ботуша.
За да избегнат ареста, те напуснаха Италия и бяха оповестени за италианските Бони и Клайд сходно на известната американска гангстерска двойка.
Измамниците бяха задържани по време на взаимна интервенция на италианските и тайландските управляващи в покрайнините на град Патая.
„ По време на разпита Франческо призна, че се е представял за Джордж Клуни, с цел да стартира бизнес с облекла и да накара хората да му изпращат пари “, оповестиха от тайландската полиция.
Двойката живеела в Тайланд от 2014 година. Франческо Галдели бил задържан предходната година, о съумял да избяга по време на процеса.
Според италиански медии измамниците успявали да се изхранват в Тайланд с помощта на онлайн продажбата на подправени часовници „ Ролекс “. Двамата ще бъдат съдени за просрочване на визите си преди да бъде прегледано настояването за екстрадицията им в Италия. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР