Двама души са били простреляни тази нощ от барикадиралия се

...
Двама души са били простреляни тази нощ от барикадиралия се
Коментари Харесай

Двама души са били простреляни тази нощ от барикадиралия се мъж в Стара Загора

Двама души са били простреляни тази нощ от барикадиралия се мъж в Стара Загора. Това заяви пред публицисти началникът на ОДМВР-Стара Загора ст. комисар Лазар Христов, съобщи репротер на " Фокус " . Той изясни, че през вчерашния ден към среднощ в полицията в Стара Загора е получен сигнал за две лица с огнестрелни рани, които са потърсили незабавна помощ.

" Едното от лицата е с пострадване в региона на ръката, а другото в коремната област и меките тъкани. Вследствие, наши сътрудници беседваха с контактното лице, с по-леките пострадвания. Получихме първични насоки за цялата обстановка и метода на прострелването. Колегите работиха през цялата нощ и в днешния ден откриха, че въпросните лица са търсили невърнати заеми от техен дебитор, който е възможен причинител на прострелването. Идвайки на адреса на длъжника, на мястото където нощес се е разиграла цялата обстановка, той се барикадира и споделя, че няма да излезе до момента в който не реализира контакт с медиите ", сподели ст. комисар Христов.

По думите му барикадиралият се мъж е престъпно проявен, изтърпял е ефикасна присъда и наркозависим. Пострадалите също са престъпно проявени. По случая има досъдебно произвеждане по член 115 по отношение на член 18 за опит за ликвидиране.

Рени АТАНАСОВА
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР