Двама американски баскетболисти на румънския клуб Куза спорт Браила са

...
Двама американски баскетболисти на румънския клуб Куза спорт Браила са
Коментари Харесай

Намушкаха двама баскетболисти, единият е в тежко състояние

Двама американски баскетболисти на румънския клуб Куза спорт Браила са намушкани през нощта на събота против неделя. Това се е случило на терасата на заведение в град Браила, оповестява организация Аджерпрес, представена от Блиц.

24-годишният Даръл Бауи и 25-годишният Джоузеф МакКлейн дойдоха в отбора преди месец, а тази събота били дружно със свои съотборници в заведението, в което незнайни лица ги нападнали с юмруци, бутилки и ножове.

Даръл Бауи е в тежко положение с перфориран бял дроб. Говорителката на болничното заведение за незабавна помощ в Браила Алина Някшу разгласи, че двамата американци са оперирани и нормализирани, а по-късно добави, че този в по-тежко положение е превозен с хеликоптер до болница " Флоряска " в столицата Букурещ. И двамата биха желали да бъдат трансферирани в болница в Съединени американски щати.

Полицията е иззела видеозаписи от терасата на ресторанта, където е станал случаят, и е почнала следствие по случая. Американското посолство в Букурещ следи деликатно протичащото се. Един от главните обвинени е представителят на локалния незаконен свят Даниел Габриел Хусеин, прочут с прякора " Дасаев ", съден в предишното в Испания за сводничество и прояви на принуждение. Полицаите са открили самоличността на всички участници в случая.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР