Двадесет и осем дни след премиерата на четвъртия сезон на

...
Двадесет и осем дни след премиерата на четвъртия сезон на
Коментари Харесай

Stranger Things не успя да счупи рекорда на Squid Game

Двадесет и осем дни след премиерата на четвъртия сезон на „ Странни неща “ към този момент е ясно, че поредицата не съумя да счупи върха на „ Игра на калмари “ и да се трансформира в най-успешния сезон тв сериал на стрийминг платформата Netflix, заяви онлайн изданието на „ Варайъти “, представено от Българска телеграфна агенция.

Статистиката се прави въз основата гледани часове в първите 28 дни от излизането на заглавието.

В последна сметка четвъртият сезон на „ Странни неща “ е бил гледан от клиентите 1,4 милиарда часа в посочения интервал, а „ Игра на калмари “ - 1,7 милиарда часа.

Важно е да се означи времетраенето на двата сезона на поредиците. „ Игра на калмари “ е с обща дълготрайност от към 8 часа, до момента в който „ Странни неща”, сезон 4 - към 13 часа. Петчасовото преимущество на научнофантастичния шлагер на братята Дъфър се оказа незадоволително, с цел да изпревари южнокорейската драма.

С 57,7 милиона гледани часа в интервала 25-31 юли четвъртият сезон на „ Странни неща “ заема второ място в Топ 10 на Netflix, надвит за втора поредна седмица от „ Девствена река “ ( " Virgin River " ), който е гледан 87,9 милиона часа в първата седмица от излъчването си.

На трето място, единствено след четири дни на екран, се подрежда „ Продължавай да дишаш “, който е с присъединяване на Мелиса Барера. Лимитираният сериал, чиято премиера беше на 28 юли, е гледан 48,1 милиона часа в класацията на Netflix.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР