Единственото, което подценихме и трябва да отчетем като грешка е

...
Единственото, което подценихме и трябва да отчетем като грешка е
Коментари Харесай

Лена Бориславова: Шефът на ГЕРБ е Делян Пеевски

„ Единственото, което подценихме и би трябвало да отчетем като неточност е събитието, че влязохме в така наречен сглобка с ГЕРБ, само че подценихме какъв брой подвластни са те от Движение за права и свободи. Шефът, ръководителят на ГЕРБ е Делян Пеевски. И даже Христо Иванов, който доста по-дълго е на политическата сцена, е мощно сюрпризиран какъв брой надълбоко скрита е тази власт. “

Това сподели Лена Бориславова в „ Тази заран “.

Тя съобщи, че в случай че Бойко Борисов е подготвен да извършва заложените в програмата промени с явен период, би могло да има ръководство взаимно сред ПП-ДБ и ГЕРБ.

 Лена Бориславова: Този длъжностен кабинет е провокация към ПП-ДБ Тази събота и неделя 3 мин. Лена Бориславова: Този длъжностен кабинет е провокация към ПП-ДБ  Бойко Борисов: Честито на новата коалиция, ние се отървахме от Политическа партия България 4 мин. Бойко Борисов: Честито на новата коалиция, ние се отървахме от Политическа партия  Напрежение като за последно: ГЕРБ и ПП-ДБ в спор за несъстоялата се правосъдна промяна България 3 мин. Напрежение като за последно: ГЕРБ и ПП-ДБ в спор за несъстоялата се правосъдна промяна  Лена Бориславова: Този длъжностен кабинет е провокация към ПП-ДБ Тази събота и неделя 3 мин. Лена Бориславова: Този длъжностен кабинет е провокация към ПП-ДБ  Бойко Борисов: Честито на новата коалиция, ние се отървахме от Политическа партия България 4 мин. Бойко Борисов: Честито на новата коалиция, ние се отървахме от Политическа партия  Напрежение като за последно: ГЕРБ и ПП-ДБ в спор за несъстоялата се правосъдна промяна България 3 мин. Напрежение като за последно: ГЕРБ и ПП-ДБ в спор за несъстоялата се правосъдна промяна

„ Ако господин Борисов поеме ангажимент и го съблюдава всеки ден и се движим по тази стратегия, случват се промени имаме самостоятелни състезания за институциите, тогава ще би трябвало да управляваме дружно по някакъв ясно написан и обезпечен метод. Ние сме дали обещание, че за промените ще се борим и няма да се откажем. Не споделям, че е непременно властта, само че когато би трябвало да се свърши работата имаш два разновидността - да се опиташ да я свършиш, без значение от събитията и да се учиш от грешките си, или да седиш в съпротива, в случай че не можеш да я свършиш при сегашната комбинация “, означи Лена Бориславова.

Снимка: bTV

Тя съобщи изрично, че отсега нататък под никаква форма и по никаква тематика няма да работят с Движение за права и свободи.

„ Има неща, които изискват гласове от 160 депутати. В този случай би трябвало да се търсят гласовете и отвън ГЕРБ и Политическа партия, както беше през последните 9 месеца.Затова разговаряхме и с Пеевски. Ако те желаят да поддържат – техен избор, само че няма да става на цената на обещани квоти, обезпечени места и лице като господин Мавров в Здравната каса с досъдебни производства и преписки в ДАНС. Т.нар. сглобка не не продължи след ротацията точно тъй като отказахме да подсигуряваме квота на Пеевски по метод, който не е либерален, в регулаторите и в институциите на страната “, уточни Бориславова.

 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР