Два нови сериала по ни настройват за Хелоуин! Черната комедия

...
Два нови сериала по ни настройват за Хелоуин! Черната комедия
Коментари Харесай

Epic Drama в настроение за Хелоуин |

Два нови сериала по ни настройват за Хелоуин! Черната комедия в шест епизода „ УМРИ ЗА СНИМКА “ дебютира на 16 октомври в 22:00 часа, „ Случаят „ Енфийлд “ в три елементи, по действителни събития, идва навръх Halloween!

Умри за фотография

От петък, 16 октомври, в 22:00, повтаряне: събота, в 22:55



Актьорите в основните функции - Майкъл Смайли, Кeр Лоугън и Айлийн О`Хигинс, са известни както от телевизионния, по този начин и от огромния екран с участията си в Game of Thrones, " Черното огледало " и " Лутър ", както и във филми като " Мери, шотландската кралица ", " Другата Болейн " и " Краят на света ".



Дъблин 1880 година : Фотоапаратите поевтиняват и страната се изпълва с фотографски студиа, само че замира практиката на възпоменателната снимка - портретна снимка на неотдавна умряли хора. Известният възпоменателен фотограф Брок Бленхаргасет се пробва да съживи бизнеса си след случай и има потребност от помощта на въодушевения си нов асистент Конъл Молой и отчуждената си племенница Нанси Викърс.



След бурно начало, служебните им взаимоотношения стартират да се развиват, само че наподобява нещо по-зловещо се включва в играта на фотографията на смъртници. Разследванията на детектив Фредерик Ригън в Дъблинския палат допускат, че палач може би се възползва от новопоявилия се усет към различен вид възпоменателна снимка, а точно - фотоси на хора в смъртна мъка. Броят на труповете се усилва и Бленхаргасет, Молой и Нанси би трябвало да попречат на желанията на килъра освен да съсипе бизнеса им, само че и да ги погуби.



Черната комедия „ Умри за фотография “ е по Epic Drama всеки петък в 22:00 с повтаряне в събота и вторник от 22:55 часа. От 16 октомври.

Случаят " Енфийлд "

От събота, 31 октомври, Хелоуин, в три вечери, 22:00



Екипът на поредицата получи номинация за премиите " БАФТА " 2016 за най-хубав мини сериал и най-хубава поддържаща актриса (Елинор Уортингтън Кокс). Участват някои от най-обичаните английски артисти, измежду които Тимъти Спол, прочут от " Хари Потър ", " Речта на краля " и " Мистър Търнър ", както и Матю МакФейдън от „ Гордост и предубеждения “ и „ Робин Худ “.





Адаптация на книгата на Гай Лайън Плейфеър " Къщата е населявана от духове ", смразяващата трагична поредност от три елементи показва ужасяващи и странни действителни събития, които се случват в елементарна къща през 1977 година В сърцето на историята е Джанет Ходжсън, 11-годишно момиче. Тя е измъчвана от паранормални феномени... или най-малко в това й се желае да повярват всички и изключително Морис Грос - откривателят, който се пробва да я отбрани от странните тъмни сили, надявайки се по този начин да се помири с ненавременната гибел на личната си щерка.



е ТВ канал от фамилията на Viasat History и TV1000, отдаден на най-хубавите трагични сериали в ера от последните години, наличен в Булсатком на позиция 433 за IPTV и HD приемниците и на 76 за SD приемниците.

Epic Drama e в мрежата на А1 България на позиции за DTH – 60, за DTV (кабелна) – 214, за IPTV (Premium) – 201, в ТЕЛЕКАБЕЛ - на HD позиция 228, в NetWorx – на позиция 230, в София – в NET1 на 137 канал, във VIVACOM TV на позиция 55 за DTH TV 2L и на 76 за IPTV в пакет TV 2L+.

За цялостната стратегия на канала следете.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР