Два филма в Пловдив ще заснеме шотландският режисьор Стивън Луис

...
Два филма в Пловдив ще заснеме шотландският режисьор Стивън Луис
Коментари Харесай

Шотландец показва красотите на Пловдив в два филма

Два кино лентата в Пловдив ще снима шотландският режисьор Стивън Луис Симпсън. Първият ще носи името „ Ретроспект “ и ще споделя класическа история за обич и ликвидиране. Локацията ще е Пловдив - градът, в който шотландецът живее и в който е влюбен.

Вторият филм ще бъда по-голяма продукция - интернационален трилър, чийто основен воин е българска жена. Филмът ще бъде сниман както в живописните околности на Пловдив, както и в центъра му. От компанията на Симпсън „ Алтърнадот Филм “ изясняват, че проектът на шотландеца е да сътвори и образова локален екип, с цел да не се постанова да наема подобен от София или чужбина. Така бюджетът на кино лентата ще се влее в Пловдив.

Режисьорът Стивън Луис Симпсън смени Холивуд с Пловдив преди три години. Тук основа дистрибуторската си компания, с цел да управлява релийза на последния си филм „ Нито вълк, нито куче “. За новите филми ще търси артисти, статисти и хора, които се интересуват от работа във филмовата промишленост.

Идеята му е да работи с пловдивски бизнеси и марки, с цел да показа локални компании по света. В това число търси и места като заведения за хранене и питейни заведения, защото задачата е да се снима допустимо най-вече в Пловдив, и да се обърне внимание на пловдивските местоположения.

Филмите са прийом да се показа артикул по автентичен метод и би било ужасно да се употребява тази опция, с цел да се покажат освен хубостта на Пловдив на екрана, само че и характера на града. Той ще е отразен в облеклата на героите, светлинните тела и мебелите - всичките създадени в Пловдив.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР