Думата голф може да се асоциира само с две неща

...
Думата голф може да се асоциира само с две неща
Коментари Харесай

Volkswagen инвестира 2.2 милиарда долара в новия Golf, той ще бъде...

Думата " голф " може да се асоциира единствено с две неща – Тайгър Уудс и естествено - Volkswagen Golf. Немският тръст стартира втората фаза от развиването на осмото потомство на един от най-успешните си модели и един от най-разпознаваемите измежду колите въобще и разгласи, че ще влага внушителните $2.2 милиарда в него.

Рожденната година на Volkswagen Golf е 1974, а от този момент на пазара са се появили седем генерации на модела, което го прави един от най-старите в промишлеността. С над 35 милиона продадени автомобила за този интервал, Volkswagen са решени, че осмото потомство на Golf няма по какъв начин да бъде неточност. И по тази причина си слагат прецизен период – след 75 седмици от поточната линия ще излезе първият VW Golf 8 или с други думи – през юни 2019-а. Все още не се разкриват елементи към задвижването му, само че евентуално Volkswagen ще създадат стъпка към електрифицирането му.

Относно дизайна не бе показано доста с изключение на обща скица на дребна версия с три порти. Екстериорът пък се чака да бъде по-нисък и по-широк. Познавайки сполучливата история на Golf обаче и осмото му потомство ще бъде приготвено по познатата рецепта, която го кара да работи по този начин добре.

Планът за инвестицията бе оголен на специфична среща във Волфсбург, на коята участваха не по-малко от 180 топ мениджъри на най-важните снабдители на компанията. Volkswagen си сложи за цел да продължи съдействието си с най-малко 80% от тях. Фабриката във Волфсбург – най-голямата в Европа – ще остане най-важното звено при производството на модела, където на ден излизат почти по към 2 000 коли от огромното семейство на Golf сега.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР