Другарска интрига скрои Позитано 20 на лидера на столичните социалисти

...
Другарска интрига скрои Позитано 20 на лидера на столичните социалисти
Коментари Харесай

Позитано 20 скрои интрига на Паргов. Започна война

Другарска конспирация скрои " Позитано " 20 на водача на столичните социалисти Калоян Паргов. Ден, откакто стана ясно, че червени в София, отпред с Георги Свиленски, стартират удари в най-голямата и най-мощна конструкция на Българска социалистическа партия за да бъде разрушена и овладяна от Корнелия Нинова, проектът влезе в ход.

Пресцентърът на Българска социалистическа партия популяризира информация, че социалисти от БСП-София са събрали подписка с гледище Калоян Паргов да бъде осъден. Причината била, че активността на столичната организация на Българска социалистическа партия била неглижирана.

БСП-София изрично опроверга партийната конспирация. Редица медии са получили известие от пресцентъра на „ Позитано “ 20, което се базира на позиция на Градския съвет на Софийската организация на Българска социалистическа партия, обвързвана с ръководителя й Калоян Паргов. Официално и изрично заявяваме, че Градският съвет на Българска социалистическа партия – София не е разглеждал и не е приемал сходна позиция, разгласи БСП-София.

" Изпратената информация е подвеждаща и погрешна!!! ", съобщи БСП-София.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР