Дрехите, които съответстват на вашия стил, ви карат да се

...
Дрехите, които съответстват на вашия стил, ви карат да се
Коментари Харесай

Личното ни число подсказва какви дрехи да носим

Дрехите, които подхождат на вашия жанр, ви карат да се чувствате по-уверени в себе си. Това става поради директната връзка сред персоналното ви число Гуа и облеклата ви.

Често хората вършат това вярно на подсъзнателно равнище, само че в случай че знаете какво е персоналното ви число, ще ви бъде още по-лесно да изберете най-подходящите облекла за дрешника ви.

За да разберете кое е персоналното ви число, съберете двете последни числа от годината на раждането ви. Ако се получи двуцифрено число, събирайте още веднъж, до момента в който стане едноцифрено. За мъж този резултат се изважда от 10, а за жена към резултата се прибавя пет.

Лично число Гуа не съществува, по тази причина за жена, чието число е 5, се счита, че нейното число е 8, а за мъж – че персоналното му число е 2.

 Лично число

Числата 1 и 9 са подвластни на детайла дърво. За такива хора са подобаващи комфортни облекла в зелени и кафяви нюанси. Флорална и естествена символика върху облеклата ще ви носи шанс в кариерата и в общуването с хората, а също по този начин и за финансовата ви непоклатимост. Дървото ръководи ходилата, по тази причина за вас е значим изборът на комфортни обувки, още повече, че вие обичате да ходите пешком.

Числото 3 е подвластно на огъня. Вие би трябвало да имате облекла, които ви отделят от тълпата. Сексапилни облекла, които акцентират достолепията на фигурата ви, са подобаващи за вас. Червеният цвят е за вас, както и всеки колорит на ярките цветове, измежду които е и пурпурният.

Числото 4 е подвластно на водата. Вие сте фен на детайлите и аксесоарите. Черният и всички нюанси на синия цвят са вашия избор за облекла. Дрехите ви би трябвало да са изискани и отличаващи се от общата маса.

 Дрехи

Числата 2 и 8 са подвластни на земята. Подходящи цветове за вас са бежовият, пясъчният, златистият и жълтият. Наблегнете на аксесоарите на ръцете ви. Белият цвят ви носи шанс и убеденост в личните си сили, само че го избирайте единствено тогава, когато ви следва значима среща.

Числата 6 и 7 са подвластни на метала. Сивият и белият цвят и металните нюанси са подобаващи за хората с тези персонални цифри. Смелите хрумвания и стремежът към съвършенство е това, което ръководи дрешника на тези хора. Подходящи за тях са облекла, които са скроени и ушити безупречно и даже тези за всекидневието са публични.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР