Драматични кадри от видеорегистраторите на една Tesla от Нова Зеландия

...
Драматични кадри от видеорегистраторите на една Tesla от Нова Зеландия
Коментари Харесай

Агресия на пътя: Преследване между две коли доведе до луд пътен инцидент

Драматични фрагменти от видеорегистраторите на една Tesla от Нова Зеландия снимаха момента, в който водач на Mitsubishi Galant се блъска в Tesla Model X, благосъстоятелност на Джеф Гардинер - отблъскващ и чудноват случай на гняв на пътя за новозеландците, само че нещо изцяло обикновено за родната ни реалност.

Във видеото се вижда по какъв начин лидерът на Model X задминава остарелия Galant на път покрай летище Окланд. Шофьорът на Mitsubishi-то обаче по някаква причина наподобява смутен от това изпреварване и незабавно стартира да гони Tesla-та.

Шофьорът на Galant-а продължава да кара компактно зад Tesla-та в продължение на няколко километра, преди да го изпревари и да го засече. Шофьорът на Tesla-та приема това като явен знак, че оня от Mitsubishi-то е доста сърдит и бързо се отдалечава.

Въпреки че се пробва да избяга от Galant-а, лидерът на Model X се натъква на трафик, което разрешава на Mitsubishi-то да навакса. За следващ път водачът засича Tesla-та и стопира посред пътя. Шофьорът на Tesla-та за следващ път бяга.

Но това не е краят, защото ядосаният лидер на японското возило още веднъж изпреварва Tesla-та я засича тъй че удърат е неминуем. След това водачът на Mitsubishi-то излеза от колата си и неведнъж ударя по вратите и прозорците на Tesla-та, до момента в който не идва полиция.

Любопитното е, че притежателят на Galant-а се пробва да даизкара отговорен водечът на Tesla-та, само че за негово страдание, предната, страничните и задната камера на Model X са снимали цялата сага. Съобщава се, че вредите по Tesla-та са на стойност 45 000 $. Вижте.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР